Γίνετε Amazon Seller

Προωθήστε τα προϊόντα σας στο μεγαλύτερο Marketplace του κόσμου και αναπτύξτε το πελατολόγιό σας στο εξωτερικό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προοπτικές του δικού σας e-shop στην Amazon.

Image 3098

Amazon Seller

Γιατί να το επιλέξετε

1

Νέες Ευκαιρίες

Πρόσβαση σε μία τεράστια, νέα αγορά καταναλωτών υπό το brand name Amazon του μεγαλύτερου Marketplace παγκοσμίως

2

Loyalty

Αποκτήστε επαφή με ένα πιστό αγοραστικά κοινό και με την εγκυρότητα των διαδικασιών και πολιτικών της Amazon

3

Πολλαπλή Τοποθέτηση

Δυνατότητες παράλληλης τοποθέτησης σε διαφορετικά Amazon Marketplaces και χώρες με δυινητικά εκπληκτικά υποσχόμενες αγορές

4

Globalization

Προσαρμογή και απόκτηση γνώσης και εμπειρίας στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον αγορών – καταναλωτών

Η Amazon αποτελεί το καταλληλότερο μέσο, ώστε να αρχίσει η επιχείρησή σας να διοχετεύει τα προϊόντα της σε αγορές του εξωτερικού, μέσω των Amazon Marketplaces. Η Not The Same αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία ένταξης της επιχείρησής σας στα Marketplaces της επιλογής σας, από τη δημιουργία του Amazon Seller λογαριασμού σας και την επίλυση γραφειοκρατικών ζητημάτων, το ανέβασμα και τη διαχείριση των αποθεμάτων σας έως τη διαφήμιση των προϊόντων σας, εντός της  μεγαλύτερης διαδικτυακής εταιρείας λιανικής στον κόσμο.

Image 3093

Setup

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία δημιουργίας του Amazon Seller λογαριασμού σας. Σας ενημερώνουμε για τα απαραίτητα έγγραφα και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να ενταχθεί η επιχείρησή σας στην Amazon.

Image 3094

Product Feed Setup

H έμπειρη τεχνική μας ομάδα αναλαμβάνει την εισαγωγή των προϊόντων της επιχείρησής σας στα Amazon Marketplaces της επιλογής σας και παρέχει αυτοματοποιημένες λύσεις για τη διαρκή ενημέρωση των τιμών και των αποθεμάτων των προϊόντων σας, μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Image 3095

Training

Εκπαιδεύουμε τα στελέχη της επιχείρησής σας σε θέματα παραγγελιοληψίας και διαχείρισης αποστολών.

Image 3096

Support

Παρέχουμε διαρκή υποστήριξη και συμβουλευτική, για την επίλυση ζητημάτων και τη διατήρηση της καλής ποιότητας του λογαριασμού σας (Account Health) ανά Marketplace.

Image 3097

Διαφήμιση

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη προωθητικών ενεργειών, εντός του περιβάλλοντος της Amazon και μέσω της διαφημιστικής πλατφόρμας Campaing Manager. Θα σας προτείνουμε ένα αποδοτικό και ρεαλιστικό πλάνο ενίσχυσης των πωλήσεων αλλά και της αναγνωρισιμότητας του brand σας.

Not The Same - Digital Branding Agency

LEVEL UP YOUR DIGITAL WORTH

Επικοινωνήστε μαζί μας και γνωρίστε τον κόσμο της Amazon.

Talk to us