Social Media Marketing

Το να ξεχωρίζεις στα Social Media αποτελεί πρόκληση!
Την αποδεχόμαστε!
Αντιμετωπίζουμε κάθε μας συνεργάτη εξατομικευμένα και δημιουργούμε ελκυστικό περιεχόμενο, σύμφωνα με τη στρατηγική που έχει αναπτυχθεί, αλλά και τον χαρακτήρα του. Τα Brands μιλάνε κι εμείς τα ακούμε! Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Image 3133

SOCIAL MEDIA MARKETING

Γιατί να το επιλέξετε

Τα Social Media, στο σύνολό τους, παρέχουν πολύ ανεπτυγμένες δυνατότητες στόχευσης, με κριτήρια όπως: ηλικιακά & γεωγραφικά, κριτήρια βάσει ενδιαφερόντων, κριτήρια που βασίζονται σε συγκεκριμένη συμπεριφορά εντός των social media ή ενός website. Βασικό επίσης εργαλείο των Social Media είναι η δυνατότητα δημιουργίας κοινών, που παρουσιάζουν παρόμοια χαρακτηριστικά με το αρχικό κοινό μιας εταιρείας (Lookalike Audiences).

Σχεδιασμός στρατηγικής, κατάλληλης για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης, βασισμένη στους πυλώνες Awareness – Sales – Consideration – Loyalty.

Το ελκυστικό περιεχόμενο, τα μοναδικά γραφιστικά, το ύφος, η γλώσσα επικοινωνίας, η γραμματοσειρά και το logo, είναι η φωνή του Brand σας και αποτελούν τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης στρατηγικής, που σας βοηθά να αναπτύξετε και την οργανική απήχησή σας. Στη Not The Same, λαμβάνουμε υπόψιν όλα όσα έχετε να μοιραστείτε με το κοινό σας και τα βάζουμε σε εφαρμογή, απευθυνόμενοι στον άμεσο καταναλωτή σας. Σας επιστρέφουμε, με αυτόν τον τρόπο, περισσότερη αξία από όση πιστεύατε ότι θα μπορούσατε να πετύχετε.

Facebook | Instagram | Tit Tok | Linkedin | Youtube Η παρουσία και η διαφήμισή σας στο σωστό κανάλι, διασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας είναι ακριβές, ενημερωμένο και σχετικό με τους ενδιαφερόμενους, μη επιτρέποντάς τους να σας «ξεχάσουν».

Πραγματοποιούμε ενδελεχή έρευνα και ανάλυση των παραμέτρων, προκειμένου να αναδείξουμε τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε στον Digital Κόσμο!

Τελικό στάδιο της στρατηγικής είναι η συλλογή και ανάλυση των δεδομένων που προκύπτουν από τις μετρήσεις απόδοσης, με σκοπό τη βελτιστοποίηση των προωθητικών και μη ενεργειών (Optimization).

Στοχεύουμε στην πολυκαναλική τοποθέτηση της εταιρικής επικοινωνίας. Θα εντοπίσουμε μαζί τα social media στα οποία συχνάζει το κοινό σας (customer personas) και θα το προσεγγίσουμε με το κατάλληλο περιεχόμενο, οργανικά και διαφημιστικά, σε όλες τις φάσεις της επαφής με το brand αλλά και της αγοραστικής διαδικασίας (customer journey).

Image 3297

Facebook

Το Facebook αποτελεί μία εξαιρετική πλατφόρμα για να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας και να προωθήσετε την επωνυμία σας. Σας επιτρέπει να κοινοποιήσετε δημοσιεύσεις άρθρων, βίντεο, εικόνων και άλλες μορφές περιεχομένου για να ενημερώσετε, να εκπαιδεύσετε και να διασκεδάσετε το κοινό σας.

Image 3298

Instagram

Με πάνω από 400.000.000 χρήστες παγκοσμίως, το Instagram μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο στρατηγικής για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για κινητές συσκευές, η οποία χάρη στην αλληλεπίδραση (engagement), προωθεί την ανάπτυξη οικειότητας και σχέσεων με το κοινό / στόχο σας.

Image 3299

Tik Tok

Το Tik Tok προσφέρει όλες τις δυνατότητες για να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας. Με σύντομα, ευφάνταστα και διασκεδαστικά βίντεο, αποτελεί ένα εργαλείο για να προσεγγίσετε νέο κοινό, να αλληλοεπιδράσετε με το υπάρχον και να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Image 3300

LinkedIn

Το LinkedIn αποτελεί μία εξαιρετική πλατφόρμα για την προώθηση της εταιρείας σας, επιτρέποντάς σας τη σύνδεση με άτομα & επιχειρήσεις του κλάδου σας, δυνητικούς πελάτες και decision-makers της βιομηχανίας. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο Digital Marketing για B2B εταιρείες.

Image 3301

YouTube

Η χρήση του YouTube ως εργαλείο στρατηγικής, με τη δύναμη του βίντεο, λειτουργεί άκρως αποτελεσματικά, ώστε να ενισχύσετε την απήχησή σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site ή στα Social Media της επιχείρησής σας.

LEVEL UP WITH US

We’re Not The Same

Image 3148

3.000.000€+

Δαπανημένο διαφημιστικό budget

Image 3149

300+

Ενεργές καμπάνιες

Image 3150

166.000+

Διαφημιζόμενα προϊόντα


Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από πολυετή εμπειρία, εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις & τις δεξιότητές μας σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Λειτουργούμε με ενσυναίσθηση, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τη μοναδικότητα του κάθε Brand ξεχωριστά, αναδεικνύοντάς το με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Είμαστε ένα απόλυτα εξειδικευμένο Digital Marketing & Branding Agency, προσαρμοσμένο απαρέγκλιτα σε μία φιλοσοφία προσωποποιημένου στρατηγικού σχεδιασμού και κατάρτισης των ανθρώπων, πίσω από τα επιχειρηματικά projects για τα οποία από κοινού εργαζόμαστε.

Not The Same - Digital Branding Agency

LEVEL UP YOUR DIGITAL WORTH

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το δικός σας επικοινωνιακό πλάνο στα Social Media!

Talk to us